2014. július 10., csütörtök

2.évad/18.fejezet Nehéz szülés

Sziasztok! 
Most szerintem nagyon utálni fogtok, de majd megbékéltek remélem!
Múlthéten már játszottunk olyat, hogy az első 3 komizonak átküldöm a prológust! 
Szóval most is áll a verseny ami annyival más lesz, hogy most az első 4  -nek küldöm a prológust! 
fSzóval az első négynek megy a 3-évad prológusa persze ha kíváncsi rá. Te csak rakd a komid végére az
 e-mail címed.  
Jó Olvasást! 


Legyetek rosszak
Ani :)









Hatalmas fájdalommal kellek ami a hasamból jön. Hirtelen odakapok, és érzek valamit. Felkapcsolom a villanyt és megnézem mi van a kezemen. Vér. Egyből felkeltem a mellettem fekvő Olivért, aki meglátja a kezemet. Egyből felpattan és már veszi is a melegítőjét és az egyik fekete felsőjét. amiben néhány órával ezelőtt elment. Én a fürdőbe megyek ahol gyorsan lefürdők. Mikor kilépek a zuhany alól törülközővel terítem be a hasamat, és magamat. A szemeimet gyorsan kihúzom ajkamra pedig vörös rúzs kennek. A szobámban visszaérve fehérneműt veszek fel, és látom hogy a törölköző  véres. Mivel elég nagy a hasam így elég nehéz felvenni a nadrágot, de végül sikerül.Egy fehér blúzt veszek fel, fehér zakóval. Egy cipőt veszek fel. A táskába elrakom az irataimat, és már megyünk is. Olivér végig a karjába cipel. Reggel 8-kor még nincsen senki a kórházba. Az egyik nővér aki 4 hónapja is itt volt egyből a szülő szobába vezeti a férjemet aki segít átöltözni, és lefekszem az ágyra. Az orvosom már be is jön, kérdezi Olit hogy marad vagy megy, de egyből kimegy. A doki megvizsgál, és közli hogy egyből meg kell szülnöm amit a fájdalmam is igazából. A lábaimat felrakom egy tartóra majd mikor a fájdalmaim szinte összefüggnek akkor kéri hogy nyomjak, amit meg is teszek. A fájdalom eget rengető. Mindenki próbál nyugtatni de én közlöm hogy fogják már be. A fájdalom elviselhetetlen,, rosszabb mint mikor Oliver született.  Nyomok de egyre jobban fáradok és a fájdalom szinte elveszi az eszemet.  Egyre csak fáradok. Az egyik ápoló ezt észre veszi és felrak a gépre ami a pulzusomat mutatja.Hallom ahogyan folyamatosan csökken. És sírás. Meglátom a kislányomat. Olyan szép. Egyből látom, hogy szőke. Apa haj színe. És ekkor gépek csipogása előttem pedig elsötétül minden.



Olivér szemszöge 

Hallom a feleségem nyögéseit. Egy ápoló jön ki. 
- Hölgyem meg van már a gyerek? - kérdezem 
- Nem, uram. Biztosan ön az apuka - mosolyog - uram azonnal hozom a gyerekét amint meg van, a nevét megkérdezhetem? 
- Patocska Olívia - válaszolom mire bólint és már vissza is megy. Felhívóm Ya Ou-t és Annát, aztán a többi srácot. Persze Benny fogad egyből úgy hogy mi van nincs még banánod?  Erre megemlítem hogy Hanna szül és  vérzett azonnal leteszi. Ő ért be elsőnek. Leül mellém és átkarol. A fejemet fogom és hátra hajtom. A lámpába nézzek és akkor meghallom. Sírás. A szívembe pedig boldogság költözik. A kislányom. Elmosolyodom majd megérzem hogy sírok. Másik oldalamon megjelenik Sziki Úr aki szintén átkarol. Sírók a boldogságtól és akkor kihozták. A kislányom. Szőke haja van. Hanna apukájának van ilyen színű haja. A nővér aki előbb is itt volt a karomba adja. 
- Bemutatom Patocska Olíviát - mondja miközben átadja. Rózsaszín kis sapkát adták rá, szintén rózsaszín rugdalózóval. 
- A feleségem? - kérdezem, és ekkor a nővér lehatja a fejét. - Mi van a feleségemmel? 
- Oli.....- fog meg Benny 
- Uram a feleségét újra kellett ébreszteni és az állapota váltságos - jelenti be a számomra sokkoló hírt. Leülök, megint sírók de immáron nem a boldogságtól. Hanna nincs jól. Hanna lehet hogy meg fog halni. Hanna....nem biztos hogy élni fog. Mikor ez eljut a tudatomig összeomlok. Nem az...elviselhetetlen. Ez az érzés közel sincs a fájdalomhoz....ez nem fájdalom. Olyan mintha kitépték volna a szívemet és most nincsen ott semmi. Sziki felhívta nekem Han szüleit mivel  mind tudják hogy erre nem lennék képes most. Anna is megjön. Ő is összetörik. Hanna mindenkit magával visz ha nem éli túl. Engem, Annát, és a szüleit. A szüleit akiknek ő az egyetlen. Megkértem Szikit, hogy nem szóljon Hannáról a szüleinek, hiszen Oli is velük van. Oliver. 3 éves és elveszítené Hannát. Nem bírná ki.  Livre nézzek aki békésen alszik. Néhány óra múlva ő is keresni fogja az anyukáját. Írók még Maykee-nak hogy megszületett a gyerekem. Azt írta holnap bejönnek a srácokkal. Írtam még Zayn-nek és Perrie-nek. Tudom, hogy Zayn szól majd az egész csapatának. Hannát kitolják. Rosszul néz ki. Cső lóg ki az orrából, kezeimet infúzió mint vér, és víz formájában. Nem halott. Él. Tudom hogy élni fog. Mert erős, miattam lett erős. Én  edzetem, hogy erős legyen igaz nem túl szép módon, de ő az enyém! Élni fog, mert erős. Soha nem adta fel pedig megtehette volna. Erős lány...és ezt tudom. Élni fog. Patocska Hanna, új neve szerint élni fog. Igen, ezt kell magamnak mondanom, mert akkor el is hiszem. 

10 megjegyzés:

  1. Jezusom :o Remelem minden hamar rendbe jon.Hamar folytasd :*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóó!! Gyorsan kövit!! email: bencsicsbarbi@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó...email....nyafianett@citromail.hu

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó lett *-* wayernagyreka@citromail.hu

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó! pikike02@freemail.hu

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett!!! Mikor lesz a kövi??:))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon nagyon jó lett! Kövit!
    Email: berkivivi5@gmail.com

    VálaszTörlés